Skimmelsvamp 16 5

5 fysiske tegn på skimmel, du skal være opmærksom på

Du skal holde øje med følgende symptomer i boligen

1. Mørke pletter på vægge, lofter eller indbo

2. Synlig fugt eller våde pletter på vægge og lofter

3. Buler eller revner i tapetet

4. Kondens på vinduer og i vindueskarme

5. En muggen, jordslået lugt i boligen

 

Lette angreb af skimmelsvamp

Ved lette skimmelangreb på små afgrænsede områder i huset, som f.eks. badeværelsesfliser og fuger, vindueskarme og deslignende, kan du oftest komme skimlen til livs ved at vaske området med alm. sæbevand.

Vi anbefaler, at du benytter desinficerende midler som Rodalon, der dog kun bør bruges i begrænset omfang på små områder - max. 30 x 30 cm, eller Protox Hysan, der er et effektivt og brugervenligt skimmel- og lugtfjerningsmiddel.

Efter afrensning anbefaler vores eksperter, at der benyttes forebyggende midler, som f.eks. Protox Skimmel for at forebygge fremtidige angreb. Se hele udvalget af midler til bekæmpelse af skimmelsvamp.

Større og mere kritiske angreb

Ved større og mere alvorlige angreb af skimmelsvamp, er der ofte behov for mekanisk fjernelse af de angrebne materialer, som f.eks. tapet, isoleringsmateriale eller gipsplader​. Her kan skimmelsvampen ikke fjernes ved afvaskning.

Få professionel hjælp til fjernelse af voldsom skimmelsvamp

Nedrensning og sanering efter større skimmelsvampeangreb er ikke en gør-det-selv opgave. I situationer med alvorligt angrebne vægge, er det vigtigt at få professionel hjælp. Vi anbefaler, at du kontakter vores tekniske konsulenter på 59489000 eller info@byggros.com.

Oplever du gener med skimmelsvamp, er det vigtigt, at du finder præcis den løsning, du skal bruge for at komme skimmelsvampen til livs.

BG FLUX er din online shop