Kalciumsilikatplader fra Calsitherm – én plade, flere fordele.

Calsitherm indeklimaplader er fremstillet af kalk, sand og vand. Denne sammensætning giver pladerne de vigtige egenskaber for et godt indeklima. Indeklimapladen har en høj pH-værdi, der forhindrer skimmelsporer i at formere sig.

Fugt kan udvikle sig til svamp, som ikke kun går ud over huset, men også helbredet. Derfor er det en god idé at løse problemet. Med Calsitherm indeklimaplader, efterisolerer du dit hjem og fjerner fugt og skimmelsvamp permanent!

Det er ofte i ydervæggene at skimmelsvamp opstår, det sker da væggene er for kolde. Der opstår derfor kondens, som giver perfekte vækstbetingelser for skimmelsvampe.  Du ser typisk skimmelsvamp i kælderen, på badeværelset, i hjørner, ved vinduerne og på loftet, da skimmelsvamp her har de bedste vækstbetingelser under fugtige omgivelser.

Opstår der først fugt i hjemmet, er det lig med dårligt indeklima. En almindelig familie med 2 voksne og 2 børn afgiver ca. 10-15 liter vanddamp dagligt! Det sker gennem vejrtrækning og sved. Denne fugtige luft i hjemmet skal ventileres bort. Bliver det ikke ventileret bort, giver det et dårligt indeklima. Det er her indeklimaplader kommer ind i billedet.

Diffusionsåbne plader sikre omgivelserne

Indeklimapladerne er diffusionsåbne og regulerer fugten i omgivelserne ved at optage og afgive fugt under regulerede forhold.  Indeklimapladen er en isolerende vægplade, der transporterer fugten fra den kolde side af pladen til den varme side, hvor fugten så bliver frigivet. På den måde undgår du stillestående fugt, der kan give skimmelsvamp.

Det er altså ikke kun, når det gælder bekæmpelse af skimmelsvamp, at indeklimaplader giver dig store fordele. Ud over effektiv bekæmpelse af skimmelsvamp opnår du også forbedret isolering til glæde for dit varmeregnskab, dit helbred og miljøet.

BG FLUX er din online shop