Geotekstiler og ukrudtsduge

Geotekstiler og ukrudtsduge

Geotekstiler til filtrering, separation, dræning og beskyttelse

Geotekstiler og ukrudtsduge

19 Produkter

Geotekstiler og fiberduge til byggeri og anlæg

Geotekstiler indgår som et naturligt element i en lang række bygge- og anlægskonstruktioner. Afhængig af materiale og produktionsmetode opnår geotekstilerne en række forskellige egenskaber og fordele, der kommer til udtryk i den konkrete anvendelse. Geotekstiler anvendes typisk til filtrering, separation, dræning og beskyttelse.

Geotekstilet er enten fremstillet som traditionel nålefilt, non-woven eller vævede duge. Geotekstilernes egenskaber, fordele og anvendelsesområder er beskrevet under de enkelte typer.

Bestemmelse af produktvalg er afhængig af geotekstilets funktion og de faktiske forhold, hvorunder geotekstilet skal anvendes. Vi har givet nogle generelle vejledende anvendelser, men det er vigtigt, at jordbundsforhold, mekanisk belastning og hydrauliske forhold også vurderes i forhold til valg af geotekstil.

Under produktgruppen finder du ligeledes vores udvalg af fiberduge. Fiberduge anvendes ofte i forbindelse med lettere anlægsopgaver som ukrudtsduge, afdækningsduge, belægningsduge og erosionssikring.

BG FLUX er din online shop