Kristians Væg

Montering af Calsitherm Kalk i privat bolig

"Sjaskvådt murværk"

Kristian stod med en særligt fugtig væg, som han havde brug for en langsigtet løsning til. I forbindelse med renovering har han bygget en bagindgang og gangområde, der forbinder stuehuset med den gamle staldbygning. Derved blev staldens gamle ydermur nu en indermur i den nye gang. Og det var en meget kold og fugtig væg.

Derfor var Gitte Skovrup ude og se på sagen og de blev i fællesskab enige om at sætte Calsitherm Indeklimaplader op på den gamle væg og derved lade væggen ånde og smide fugten løbende.

Gitte var med ude, da pladerne skulle monteres, for at guide Kristian igennem processen. Og det hele blev selvfølgelig dokumenteret undervejs.

Ferm på fingrene

Kristian har selv forestået alle renoveringerne på sin ældre landejendom og kender sit værktøj. Men han er ikke professionel murer og har ikke arbejdet med Calsitherm Indeklimaplader før.

Kristian arbejder i vores søsterselskab, BG Termic Plus, og det var derfor oplagt at søge råd og vejledning til hans udfordring. 

Montering af Calsitherm Indeklimaplader

Følg med her og se, hvordan Kristian forbereder væggen, blander klæb og monterer pladerne. Vi berører også, hvordan han efterfølgende skal færdiggøre og behandle væggen.

BG FLUX er din online shop