Calsitherm 3 900X900

Isolering giver et bedre indeklima

Mange husejere oplever store problemer med fugt, skimmelsvamp og dårligt indeklima i deres bolig. Løser du ikke problemerne, f.eks. gennem indvendig isolering, kan det have alvorlige konsekvenser for både beboernes og husets sundhed. Forudsætningerne for det gode indeklima er, at vi bruger vores bolig korrekt, og samtidig vælger at isolere med de rigtige materialer.

Effektiv fugtregulering og bekæmpelse af skimmelsvamp med Calsitherm isoleringsplader

Calsitherm er en naturlig isoleringsplade, der har nogle unikke isolerings- og fugthåndteringsegenskaber, og hvis gode isoleringsevne og høje kapillaritet er til glæde for både dit varmeregnskab, dit helbred og din bolig.

Når du efterisolerer boligen med Calsitherm isoleringsplade forbedres indeklimaet, energiforbruget i boligen reduceres og overfladetemperaturen på væggen hæves op over dugpunktet – men vigtigst af alt, så lader en Calsitherm isoleringspladen væggen ånde. Det betyder, at kondensering og den medfølgende fugt på overfladen undgås. Dermed elimineres en af de største årsager til dårligt indeklima og dannelsen af skimmelsvamp.

Nem enkel montage og et flot resultat

Calsitherm isoleringspladerne måler typisk 100 x 62,5 cm, og er nemme at forarbejde med ganske almindeligt håndværktøj. Isoleringspladerne klæbes nemt og enkelt på indersiden af den klargjorte ydervæg. Efter en uges tid når væggene er tørre, kan de males med diffusionsåben maling i den ønskede farve, således at det isolerede rum fremstår med det udtryk du ønsker.

BG FLUX er din online shop