A Tromleudstyr 1182X688px

Opsamlingskar til olie og kemikalier

Sikker og effektiv håndtering af olie og kemikalier

Forkert eller ingen opsamling af dieselolie, frisk- og spildolie m.m. kan have store miljømæssige og økonomiske konsekvenser.

Opsamlingskar er et vigtigt element, når dieselolie, frisk- og spildolie, samt diverse kemikalier, skal opbevares på korrekt miljømæssig facon, og er påkrævet ved håndtering af olie og kemikalier på autoværkstedet, i landbruget og i industrien.

I industriens maskinpark, på autoværksteder og i bygge- og landbrugssektoren forekommer der store mængder olie og kemikalier i forbindelse med vedligehold af maskiner, reparationer og udskiftning af olie.

Mange steder opbevares og håndteres væskerne desværre ikke efter forskrifterne, så sker der uheld, kan det påvirke indeklimaet i bygningen. I værste tilfælde siver olien ned i jorden, hvor det kan medføre forurening af både jord og grundvand.

Opsamlingskar giver optimal håndtering af olie og kemikalier

Heldigvis findes der løsninger til effektiv, lovmæssig og miljørigtig håndtering og opsamling af olie og kemikalier. Løsninger, der er ideelle til både gør-det-selv-folket og den professionelle bruger.

Opsamlingskar tjener som fundament for korrekt miljømæssig opsamling fra tromler og tønder, og er påkrævet ved håndtering af olie og kemikalier. Et korrekt dimensioneret opsamlingskar er derfor et uundværligt element i ethvert værksted.

Et fleksibelt og praktisk valg

På BG Flux tilbyder vi en række opsamlingskar i kraftigt olie- og kemikalieresistent MDPE plast og stål. Når opsamlingskarrene skal flyttes, kan de nemt og sikkert håndteres med gaffeltruck eller løftevogn.

Vi lægger vægt på, at alle vores opsamlingskar lever op til professionelt brug og er i overensstemmelse med den enkelte kundes behov og forventninger. Det betyder, at produkterne kan holde til brug i hverdagen, har lang levetid og er testede til industrielt brug.

Vil du have mere information om opsamlingskar til korrekt miljø- og sikkerhedsmæssig opbevaring af tønder, tromler og dunke, så læs mere her, eller giv vores tekniske konsulenter et kald på 7020 2200.

BG FLUX er din online shop