Villatex(3)

VillaTEX fiberdug

Ideel til filtrering, separation og stabilisering, når du lægger fliser

Traditionelt bruges en fiberdug, når man anlægger terrasser og indkørsler, for at holde ukrudt fra at vokse op mellem stenene eller fliserne. Men den fleksible havedug har også et væld af andre anvendelsesmuligheder i den moderne have.

VillaTEX tilpasses nemt de ønskede forhold, og takket være dens fleksible struktur tillader ukrudtsdugen både luft, vand og flydende gødning at trænge igennem og ned til planterne. Dugens lystæthed hæmmer effektivt ukrudtet i at optage næring fra sollyset.

VillaTEX fiberdugen er ideel til filtrering, separation, stabilisering og generel beskyttelse i haven, da VillaTEX holder jorden på plads, så dine drænrør omkring huset eller faskiner i haven ikke tilstoppes med finpartikler.

Når du anlægger terrasser, indkørsler eller havegange med fliser eller belægningssten, adskiller fiberdugen råjorden og terrassebrædderne, hæmmer vækst af ukrudt og minimerer problemer med myrer, samtidig med at afretningslaget stabiliseres.

Nem at tilpasse de faktiske forhold…

VillaTEX fiberdugen er nem at udlægge, vejer ikke meget, og er let at tilpasse med en kniv eller saks til de ofte meget forskellige forhold på anvendelsesstedet. Det er nemt og enkelt at skære, klippe, sy, klamme og klæbe i dugen, således at man kan få den præcise størrelse, som passer perfekt på udlægningsområdet.

Hvis du vil have blomster og planter i det beskyttede område, kan du nemt klippe hul i dugen og plante blomsterne direkte i jorden. Dog er det vigtigt, at hullet i dugen bliver så lille som muligt – ellers vil ukrudtet hurtigt titte frem. Du behøver ikke at lave ekstra huller i dugen til at vande planterne, da vand og næring nemt siver gennem materialet.  

Har du spørgsmål til VillaTEX fiberdugen, er du velkommen til at kontakte vores tekniske konsulenter, der selvfølgelig er behjælpelige med at finde den optimale fiberdug til dit projekt. Kontakt os på 7020 2200 eller info@bgflux.com.

Villatex(6)

VillaTEX beskytter og separerer

Læs mere om den alsidige VillaTEX Fiberdug til afdækning, ukrudtsbekæmpelse og beskyttelse af træinstallationer

BG FLUX er din online shop