Bliv Kunde 744X412

Bliv FLUX kunde

Velkommen til bgflux.com

Her har vi samlet alle vores unikke specialprodukter på tværs af vores salgsselskaber; BG Burcharth, BG Termic Plus og BG Byggros.

Du kan handle på webshoppen, både som erhvervskunde og som privatperson.

 • Som erhvervskunde kan du vælge at gennemføre dit køb ved at afslutte købet med gængse betalingskort. Handler du som erhvervskunde med CVR.nr, skal du være opmærksom på at det er vores Salgs- og leveringsbetingelser - Erhverv der er gældende.

  Er du en tilbagevendende erhvervskunde, er der på forespørgsel mulighed for at blive oprettet som fakturakunde. Kontakt vores kundeservice på 7020 2200.

 • Som privatkunde er du velkommen til at handle på BG Flux. Nar du har lagt dine ønskede varer i indkøbskurven, kan du afslutte købet ved at betale med gængse kreditkort – lige på stedet.

 • Alle priser vises inkl. moms. 

  Vi vil gerne tilbyde dig den bedste pris, i forhold til den mængde du køber. Vi tilbyder derfor mængderabat på en nogle af vores produkter. Når dette er tilfældet, er det tydeligt angivet ved det pågældende produkt.

 • Vi leverer frit til dig, hvis din ordre er større end netto DKK. 5000 inkl. moms. 

 • De fleste af vores produkter er lagervarer, som vi leverer enten med GLS pakkepost eller Danske Fragtmænd. Du kan normalt forvente levering indenfor 1-3 dage.

  Placerer du din ordre inden kl. 11.00 mandag – fredag, afsender vi normalt dine varer fra vores lager samme dag, ellers hverdagen efter. Når varen er afsendt fra vores lager har vi ikke indflydelse på, hvornår fragtfirmaet leverer forsendelsen. Normalt indenfor 1-2 dage.

  Er dine varer mod forventning udsolgt, bliver du kontaktet hurtigst muligt, så vi sammen kan finde en alternativ løsning.

  Afhentning af varer i Odense NØ

  Du kan også afhente dine varer hos os på vores adresse: BG Flux, Østbirkvej 2, 5240 Odense NØ - indgang til vareudlevering er fra Strandvejen. Har du valgt afhentning, så modtager du en e-mail når din ordre er klar til afhentning. Obs. Vi har ingen fysisk butik.

 • Er du privatkunde, har du ret til at fortryde dit køb, uden yderligere begrundelse, indenfor 14 dage efter, at du har modtaget dine varer. Der er en række vigtige forhold, som du skal være opmærksom på, hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. Se salgs- og leveringsbetingelser for privatkunder.

  Ønsker du at sende en vare retur, skal du udfylde en returblanket og sende til info@bgflux.com.  Du finder Returblanketten HER.

  Er du erhvervskunde, har du ingen fortrydelsesret, med mindre dette er skrifteligt aftalt. Se salg- og leveringsbetingelser for erhvervskunder.

 • Er du erhvervskunde, yder vi 1 års reklamationsret, der dækker fabrikationsfejl og materialefejl. Er du privatkunde, yder vi naturligvis reklamationsret i henhold til gældende købelov.

 • Du skal være opmærksom på, at vi har forskellige salgs- og leveringsbetingelser for erhvervsvirksomheder og private kunder, uanset om du handler kontant eller på faktura. Du opfordres til at læse dem grundigt igennem.

  Erhvervsvirksomheder: Salgs- og leveringsbetingelser

  Privatkunder: Salgs- og leveringsbetingelser

BG FLUX er din online shop