Kvalitet i fokus

Kvalitetsprodukter og løsninger

Hos BG Flux kan vi føre vores forretningshistorik helt tilbage til 1924, hvor BG Burcharth blev grundlagt. En af grundpillerne har, i snart 100 år, været det store fokus på kvalitet i alle led af processen. Et fokus, der naturligvis blev ført med, da vi etablerede webshoppen BG Flux.

Vi er stolte af at kunne markedsføre og forhandle en lang række kvalitetsprodukter og nicherelaterede specialløsninger fra nogle af de største og mest anerkendte producenter i verden. Vores tekniske konsulenter arbejder desuden dagligt med løsningsbaseret produktudvikling, for at kunne opfylde de krav, der stilles til moderne unikke produkter og løsninger inden for Smøreudstyr og pumper, Tekniske artikler, VVS og varme, Bygge og anlæg samt Hus og have.

Vi er meget bevidste om, at vores produkter og løsninger anvendes af professionelle fagfolk, derfor har vi altid fokus på god kvalitet og holdbare løsninger.

Kvalitetsstyring

BG Group er certificeret i henhold til DS/EN ISO 9001:2008 og med miljøstyring som en integreret del. Certifikat EN/DS ISO 9001:2008

BG FLUX er din online shop