Velkommen til BG Flux

BG Flux er en online webshop, hvor du som erhvervsdrivende eller privatkunder kan handle professionelle produkter inden for tekniske artikler, byggetekniske produkter, ventilation og varmeløsninger, samt smøreudstyr.  

Stort bredt udvalg

Du finder et stort udvalg af produkter og løsninger som er sammensat ud fra det samlede produktprogram BG Group's salgsselskaber tilbyder til det professionelle marked. Du kan søge blandt mange tusind unikke specialprodukter, og finde det, du har brug for - lige på stedet.

Hvem kan handle

Bgflux.com er for dig og alle andre, som søger efter professionelle specialprodukter inden for bygge-, auto- og tekniske produktområder - præcis når det passer dig. Her kan du handle kontant med de almindelige kendte betalingskort. Er du erhvervskunde med tilbagevenden køb på bgflux.com kan du på forespørgsel blive oprette som fakturakunde. Læs mere på Bliv kunde.

Hvem er vores kunder

BG Flux's kunder er professionel bruger, som har en vis viden om det de ønsker at købe. Derfor yder vi ikke rådgivning omkring mængder, montering eller beregninger. Her henviser vi til professionelle rådgiver og håndværker. Er du erhvervskunde, der ønsker produkter til byggeprojekter eller OEM, henviser vi til vores erhvervsvirksomheder under BG Group. Se mere her: BG Group

Følgende virksomheder er en del af BG Group:

BG Termic Plus - Ventilation og varmeløsninger 

BG Burcharth - Tekniske artikler og smøreudstyr

BG Byggros - Byggeri- og anlægsløsninger

Hvor holder vi til

BG Flux holder til på adressen Østbirkvej 2, 5240 Odense NØ, hvor du kan afhente vare, men vi har ingen fysiskbutik. (Indgang til vareafhentning fra Strandvejen).

Velkomme til BG Flux, vi glæder os til at betjene dig.

BG FLUX er din online shop