Velkommen til BG Flux

BG Flux er BG Groups samlede online salgskanal for alle selskaber i BG Group: BG Termic Plus, BG Burcharth, BG Byggros og BG Millag.

Stort udvalg

På bgflux.com har vi samlet vores brede sortiment fra alle selskaber i én online salgskanal, så det er nemt og overskueligt at finde professionelle produkter inden for tekniske artikler, byggetekniske løsninger og alternative varmeløsninger, samt smøreudstyr. Du kan søge blandt mange tusind unikke specialprodukter, og finde det, du har brug for - lige på stedet

Hvem kan handle

Bgflux.com er for dig og alle andre, som søger efter professionelle specialprodukter inden for bygge-, auto- og tekniske produktområder - præcis når det passer dig. Her kan du handle kontant med de almindelige kendte betalingskort, eller du kan, som erhvervskunde, ansøge om at blive fakturakunde, hvis du ikke allerede er det. Læs mere på Bliv kunde.

Hvem er vores kunder

Vores kunder er de mere end 3.500 virksomheder inden for mange brancher, som igennem de seneste 30 år har handlet professionelle produkter i BG Group. De vil fortsat opleve, at sortimentet er kvalitetsprodukter til professionel brug, og de vil fortsat få den rådgivning og service, de kender hos BG Termic Plus, BG Byggros, BG Burcharth og BG Millag, men med bgflux.com får de en ekstra handelskanal, hvor de nemt og hurtig kan bestille varer, døgnet rundt - lige på stedet

Hvem er BG Group

BG Group er en fællesbetegnelse for de salgsselskaber der er repræsenteret under Byggros Holding A/S. Ud over de fem danske selskaber, har BG Group selskaber i Norge og Sverige. Samlet set er vi 80 medarbejdere, som alle har en bred og dyb viden inden for deres kompetenceområde. Vi har forretningshistorik helt tilbage til 1924, hvor BG Burcharth blev grundlagt som teknisk forretning – siden er flere selskaber kommet til, således har vi de sidste 30 år også leveret unikke tekniske løsninger til bygge- og anlægsbranchen. Vi er kendt for rådgivning og kvalitetsløsninger. Det vil vi fortsat være!

Måske har du spørgsmål til BG Flux, eller andet du ønsker svar på, derfor har vi samlet en lang række spørgsmål og svar!

Som altid er du også velkommen til at kontakte os på 7020 2200 eller på info@bgflux.com.

Velkommen til BG Flux

 

Med venlig hilsen

Anders Kjeld

Adm. Direktør, BG Group A/S

BG FLUX er din online shop