Specialdesignede ventilationsaggregater til erhvervsbygninger, kontorer, boliger og institutioner

Når du installerer et effektivt TriaAir Jupiter centralt ventilationsanlæg giver det et sundere og bedre indeklima.

TriaAir Jupiter er et højteknologisk ventilationsanlæg med høj energieffektivitet, lang levetid, minimerede driftsomkostninger, nem produktion og med fuldautomatiske egenskaber.

Fleksibelt design og høj effektivitet

Ventilationsanlæggene er fleksible modulopbyggede ventilationsløsninger med høj energieffektivitet og fuldautomatiske egenskaber, og så kan de designes både med og uden afkøling.

Systemet udmærker sig i kraft af kabinettets design og panelkonstruktion, ventilationsanlæggets udvælgelsesprogram og det høje niveau på de tekniske værdier. TriaAir Jupiter ventilationsanlæg er produceret i overensstemmelse med de gældende europæiske standarder og iht. DS/EN 1886

Brugervenligt display og individuel tilpasning

TriaAir Jupiter ventilationsanlæggene er udstyret med et højteknologisk automatisk kontrolsystem, der sikrer optimal regulering af indeklimaet og en effektiv energiudnyttelse.

Det enkle og brugervenlige TriaAir display giver mulighed for at individuel tilpasning af tid og specifikationer. Displayet har samme brugerflade for små, mellemstore og store anlæg, og ventilationsanlægget kan tilkobles et CTS-system.

Anlæggenes omfattende styremuligheder og tilbehør giver mulighed for at skræddersy anlæggene, så de passer perfekt til brugernes unikke behov.

BG FLUX er din online shop